سینما‌های کشور دوشنبه و سه‌شنبه (۱۴ و ۱۵ خرداد) تعطیل است «جوکر ۲» در آستانه پخش از شبکه نمایش خانگی خبرنگاران مشهدی در روز زیارتی امام‌رضا(ع) نایب‌الزیاره شهدای خبرنگار غزه می‌شوند رویداد «خلاق و نوآور» برگزیدگان خود را شناخت + اسامی بازگشت نجم‌الدین شریعتی با فصل جدید «حسینیه معلی» اعلام روز‌های تعطیلی اجرای نمایش‌های روی صحنه مشهد در خرداد ۱۴۰۳ برگزاری مراسم خاکسپاری «عزیز شبانی» دوبله سریال جنایی «ژن جنایت» برای تلویزیون پخش جهانی «گربه ماهی» آغاز شد ادامه تحقیقات جنایی پلیس درباره مرگ «متیو پری» بازیگر سریال فرندز مستند زندگی «کتایون امیرابراهیمی» در مسیر تولید «لباس عروسی» با بازی رابعه اسکویی در مسیر تولید اهداف و رویکرد‌های چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی تبیین شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) «در سایه سرو» واجد شرایط اسکار شد مرتضی اردستانی، بازیگر سینما و تلویزیون درگذشت + علت فوت «روایت ناتمام سیما» با بازی آزاده صمدی در راه سینما شهامت استفاده از ابزار نمایش در حرم رضوی «روایت اول» مدیریت منسجم می‌خواهد
سرخط خبرها

آیا «کتاب باز» به آخر خط رسیده است؟

  • کد خبر: ۱۰۵۵۴۹
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
آیا «کتاب باز» به آخر خط رسیده است؟
پخش نشدن برنامه‌ دوست داشتی "کتاب باز" تلویزیون واکنش‌های فراوانی را برانگیخته است.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ «کتاب باز» را شاید بتوان از جنبه‌هایی در کنار برنامه‌ای مثل «رادیو هفت» قرار داد. دو برنامه‌ای که بازخورد مخاطبانش طی سال‌ها مشخص می‌کند سهم پررنگی در القای حس خوب و آرامش به آن‌ها داشته اند و خب دلیل آن هم واضح است: تمرکز روی شعر و ادبیات و داستان و گپ زدن پیرامون هرآنچه به این ابزار فرهنگی مربوط است؛ ابزاری که آرامش را فی نفسه در خود دارند. هرچند در ظهور و بروز این اتفاق فرهنگی تفاوت‌هایی هم وجود داشته باشد، اما نتیجه هر دو برای دنبال کنندگانشان رضایت بخش بوده است.

حتی همین الان هم که در شبکه‌های اجتماعی سرکی می‌کشیم و صفحات و پست‌های مختلف را بالا و پایین می‌کنیم، لابه لای اخبار سیاسی و اقتصادی که از گوشه وکنار دنیا روی سرمان هوار می‌شود، تصاویر و ویدئوکلیپ‌های مختلفی را از بخش‌های مختلف این برنامه می‌بینیم که پربازدید شده و کلی هم طرف دار دارد. ویدئو‌هایی که می‌تواند یک قطعه از شعرخوانی رشید کاکاوند باشد که دارد از حافظ و سعدی و حسین منزوی قرائت می‌کند و بعد با همان لحن تسکین دهنده به زیبایی از احساس نهفته در آن سخن می‌گوید یا صحبت‌های به دور از شعار و جوزدگی‌های مرسومی که یکی دیگر از کارشناسان این برنامه، مجتبی شکوری، با زبانی کاملا عامیانه با مردم در میان می‌گذارد.

افرادی که بعد از گذشت مدت ها، پایه ثابت این برنامه شدند و برای مردم جا افتادند. حتی حضور شخصی مثل مسعود فراستی که حرف هایش در بسیاری از برنامه‌ها با واکنش‌های انتقادآمیزی همراه می‌شود، در برنامه کتاب باز اتفاق خوبی محسوب شد. کتاب باز از سال ۱۳۹۵ با هدف ترویج و گسترش فرهنگ کتاب خوانی از شبکه نسیم پخش شد. برنامه‌ای که در قدم اول با اجرای امیرحسین صدیق آن را به خاطر می‌آوریم، با همان ایده گفت وگومحور بودن با میهمانان مختلف اهل کتاب و کتاب خواندن. به مرور زمان، اما با تغییر و تحولات اندکی که به خود دید، سروش صحت شد مجری برنامه و در همین جایگاه ماندگار هم شد.

حالا، اما آنچه این برنامه را سر زبان‌ها انداخته، خبر تغییر و تحولات دیگری است که گفته می‌شود در راه است، اما چه تغییر؟ آنگونه که عبدالجواد موسوی، شاعر و روزنامه نگار مشهدی در خبرآنلاین نوشته: «ظاهرا هفت هشت ماهی است که برنامه «کتاب باز» پخش نمی‌شود و آن طور که من شنیده ام، به تواتر و از قول آدم‌های مورد اطمینان، مشکل برنامه، سروش صحت است.» او در ادامه از وحید یامین پور به عنوان جایگزین سروش صحت یاد کرده است.

این اتفاق باعث شکل گیری واکنش‌هایی از سوی طرف داران این برنامه شده است؛ واکنش‌هایی که غالب آن‌ها معتقدند کتاب باز با سروش صحت و با همین شکل و شمایل فعلی جایی در قلبشان باز کرده است و نه دوست دارند حذف شود و نه دگرگونی بنیادینی به خود ببیند. با وجود صحبت‌های موسوی که به اذعان خودش مکرر و از آدم‌های مورد اطمینان شنیده است، یامین پور با انتشار تصاویر خودش در کنار سروش صحت در قالب یک استوری، این داستان‌ها را شایعه خواند و نوشت: «شایعه امروز رو تکذیب می‌کنم. بنا نیست جای سروش صحت در برنامه کتاب باز رو بگیرم. امیدوارم این برنامه موفق، بیش از پیش رشد کنه و به آنتن برگرده.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->